De 10 bästa nyhetsapparna för Android (2020) - The Happy Android

Vi befinner oss i en värld där tillgång till information alltmer demokratiseras. Utan att gå in på ämnen som internetcensur är mängden informationskällor som vi kan hitta idag fascinerande, långt ifrån de klassiska nyheterna på TV och allmänna tidningar.

Därför kommer vi idag att granska några av de bästa nyhetsappar för Android. Appar från vilka vi kan få tillgång till all aktuell information centralt och i en miljö anpassad för att underlätta läsning på surfplattor och mobiltelefoner.

De 10 bästa apparna för att läsa nyheter på Android

Till skillnad från traditionella nyhetswebbplatser kan vi koncentrera oss i denna typ av applikationer Alltnyheter från olika medier, katalogiserade efter ämne. Mycket praktiskt för att läsa i tunnelbanan eller i de typiska döda ögonblicken.

Bläckfisk

En utmärkt nyhetsapplikation vald efter vårt land och personliga intressen. Låter dig spara artiklar, blockera källor som vi inte är intresserade av eller aktivera varningar. Bäst av allt är dess gränssnitt, som fungerar med skrolla sida för att ändra teman och innehåller en integrerad läsare med vilken vi kan läsa posterna utan distraktioner och ändra aspekter som teckensnittsstorlek.

En av de mest kraftfulla plattformarna i sektorn på gränssnitts- och designnivå.

Ladda ner QR-kod SQUID - Utvecklarnyheter: Squid App Pris: Gratis

Flipboard

Förmodligen den mest populära nyhetsappen och en av de mest pråliga. Den presenterar ett tidningsliknande format med vertikala övergångar och låter dig filtrera intressen efter ämne. Det ger också användaren möjlighet att skapa tidskrifter eller samlingar med sina favoritlänkar eller intressanta länkar.

Meddelande för surfare: Flipboard har en widget som vi kan fästa på skrivbordet. Det är väldigt coolt, men det förbrukar mycket batteri. Det bästa, kolla nyheterna direkt från appen.

Ladda ner QR-kod Flipboard Utvecklare: Flipboard Pris: Gratis

Feedly

Som namnet antyder är det ett "flöde" som matar på artiklar och nyheter enligt våra intressen och nyckelord att vi vill hålla kontroll. Vi kan tagga inlägg för att läsa senare, utforska nya saker och dela artiklar på ett enkelt och enkelt sätt. Gränssnittet, även om det är rent och minimalistiskt, kan vara lite förvirrande först. Hur som helst, ett bra ställe att hålla jämna steg med våra favoritbloggar.

Ladda ner QR-kod Feedly - Smarter News Reader Utvecklare: Feedly Team Pris: Gratis

Ficka

Pocket är ett verktyg som låter oss spara nyheter och artiklar som vi ser på Internet för att läsa dem senare. Den goda nyheten är att läsning genom Pocket vanligtvis är mycket trevligare, eftersom det tar bort alla annonser och har riktigt anmärkningsvärda funktioner, till exempel en podcastläsare. På det här sättet, om vi har trötta ögon, vi kan välja vilken nyhet som helst och Pocket kommer att läsa den för oss. En riktigt kraftfull, annorlunda och praktisk app.

Ladda ner QR-Code Pocket Developer: Läs det senare Pris: Gratis

Geek Tech

Nyhetsapp på spanska specialiserad på teknik. Samla artiklar från webbplatser som AndroidPIT, Engadget, MovilZona och andra viktiga webbplatser inom sektorn. Det har mörkt läge och gränssnittet är ett av de renaste och lättaste vi kan hitta på Android.

Jag skulle ge den 5 stjärnor, men jag ser att The Happy Android inte visas, så jag kommer att ta bort en halv stjärna från dess slutbetyg. Skämt åt sidan, en utmärkt app med nyheter och handledning tekniker.

Ladda ner QR-kod Geek Tech - High Tech News Utvecklare: GeekTech Pris: Gratis

Reddit

Reddit är en av de största informationskällorna i världen. En blandning mellan nyhetsaggregat, forum och sociala nätverk där vi kan ta reda på alla nyheter och de senaste trenderna för tillfället. Det är ungefär som den äldre bror till Menéame Spanska, sparar - mycket - avstånden. Den har tusentals subreddits, med de mest oväntade teman. Ett helt hav av data och innehåll utan någon tydlig bakgrund.

Ladda ner QR-kod Reddit Utvecklare: reddit Inc. Pris: Gratis

Microsoft Nyheter

Bill Gates företag har också sin egen nyhetsapp. Liksom andra liknande plattformar samlar den nyheter från andra webbplatser som valts av redaktörer och klassificeras efter ämne. Det är ganska enkelt, men mycket tydligt och lätt att använda.

Microsoft News är världens största nyhetstjänst, med mycket innehåll och mer än 440 miljoner användare. Det är inte dåligt alls.

Ladda ner QR-kod Microsoft News Developer: Microsoft Corporation Pris: Gratis

Nyheter Republic

En annan riktigt populär generalistnyhetsapp som redan når en hel del över 50 miljoner nedladdningar enbart på Android. Det erbjuder personligt innehåll och ett avsnitt med dagens bästa videor. Det finns också andra kategorier som politik, sport, ekonomi, nörd, kultur, gastronomi och andra.

Det erbjuder en mycket trevlig läsning och låter dig enkelt dela nyheter, lägga till kommentarer och följa de webbplatser som vi gillar mest. Den enda nackdelen vi kan lägga är att det ger push-aviseringar aktiverade som standard, något som vanligtvis inte passar många. Lyckligtvis kan det inaktiveras.

Ladda ner QR-kod News Republic - Dina nyheter Utvecklare: News Republic Pris: Gratis

Menéame

Samma månad i maj lanserade Menéame sin officiella applikation för Android. Vi är en nyhetsaggregat, med en riktigt kraftfull kommentarsektion, som är ett av de viktigaste online-diskussionsforumen i Spanien.

Appen som sådan har fortfarande tillräckligt med buggar och detaljer som ska poleras, men gränssnittet är riktigt attraktivt och intuitivt, så att om dessa detaljer inte förfinas kan vi befinna oss framför en av de bästa nyhetsapparna på spanska för Android .

Ladda ner QR-kod Menéame - Officiell apputvecklare: Menéame Pris: Gratis

I vilket fall som helst är det viktigt att nämna att det också finns en Inofficiell Menéame-app (utvecklad av Miguel Escribano), som har många funktioner och för övrigt en mycket bättre utvärdering av användarna. Jag lämnar också länken här om du vill prova den.

Ladda ner QR-kod Menéame - Apputvecklaren: Miguel Escribano Pris: Gratis

Världstidningar

Applikationens namn gör det ganska tydligt. Med den här appen kan vi konsultera majoriteten av spansktalande tidningar på ett allmänt sätt. Införlivar tidningar från mer än 150 länder med mer än 6000 begränsade källor.

Om vi ​​läser mer än en digital tidning från webbläsaren är detta ett bra sätt att samla dem alla i en enda dedikerad applikation. Inkluderar läsläge, bokmärken, favoriter och anpassningsbart tema.

Ladda ner QR-kod World Newspapers Utvecklare: Bazimo Pris: Gratis

Och vad tycker du? Vilka är dina favoritappar för att läsa nyheter från din mobil?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found