De bästa tangentborden för Android Gå inte vilse! - The Happy Android

Tangentbordet på en mobil Det är som en bil i ratten: vart du än går måste du vara i permanent kontakt med den. Därför är det viktigt att tangentbordet som vi ska använda i vårt dagliga arbete är flytande till fullo. Det är ett avgörande verktyg för en tillfredsställande användarupplevelse. Naturligtvis kommer ett bra tangentbord alltid att göra skillnad!

De 5 bästa virtuella tangentborden för Android

Även om det finns många tangentbord tillgängliga i Android Play Store är sanningen det de som verkligen lyser med sitt eget ljus och utveckla mikrokosmosinnehållet i tangentbord de kan nästan räknas på fingrarna på en hand.

Gboard

Det förnyade och kända Google-tangentbordet är förmodligen det mest kompletta och mångsidiga tangentbordet som Android har just nu. Förutom att vara gratis har den flera funktioner som gör det till ett utmärkt virtuellt tangentbord.

Röstigenkänning, integrerad webbsökmotor, inkluderar Google-översättare, GIF-sökmotor och ordigenkänning genom gester, både individuella och fullständiga meningar.

Ladda ner QR-kod Gboard - tangentbordet från Google Developer: Google LLC Pris: Gratis

Snabbtangent

I flera år har Swiftkey varit lika populärt eller mer populärt än det klassiska Google-tangentbordet, och även idag kan vi hitta det förinstallerat på ett stort antal surfplattor och mobiltelefoner.

Swiftkeys starka punkt är dess så kallade "flytmotor", en metod för ordförutsägelse Att inget annat tangentbord för Android har lyckats slå i dag.

Från och med 2014 blev det gratis, och det är tangentbordet som vi i flera år har kunnat se förinstallerat på alla avancerade Samsung-terminaler.

Ladda ner QR-kodtangentbord Microsoft SwiftKey Utvecklare: SwiftKey Pris: Gratis

Swype-tangentbord

Swype-tangentbord det är tangentbordet du ursprungligen skrev in gestinmatning i en värld av tangentbord för Android, på ett flytande och naturligt sätt.

//youtu.be/3OI9L3vOOXc

Det är ett tangentbord som särskilt rekommenderas för blinda och synskadade, eftersom den integreras sömlöst med Prata tillbakaoch utforskning med beröring (beskriver innehållet som du pekar på eller aktiverar via röstmeddelanden).

Swype kostar 1,13 euro på Google Play, men det har också en gratis testversion.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Fläckig

Tangentbord som sticker ut särskilt för den höga anpassningsnivå som det erbjuder jämfört med andra mer traditionella tangentbord. Den har 30 teman och 3 olika storlekar och förrän för inte så länge sedan var det en av få som inkluderade en integrerad GIF-sökmotor.

Det har också gestskrivning och kan skryta med att vara det snabbaste tangentbordet. Den har vuxit mycket på senare tid och visar redan mer än 5 miljoner nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Ergonomic Fleksy Keyboard 2020 - GIF Emoji Keyboard Developer: Thingthing Ltd Pris: Gratis

Kika

Helt enkelt brutalt. Mer än 100 miljoner nedladdningar i Google Play Store och en mycket positiv utvärdering från samhället. Dess starka punkt är uttryckssymbolerna: tusentals emojis, klistermärken och GIF i ett ständigt uppdaterat bibliotek.

Finns på mer än 60 språk och med de klassiska funktionerna för svep och smart checker.

Ladda ner QR-kod Kika Keyboard - Emojis, GIF Utvecklare: Kika AI Team Pris: Gratis

Har du provat något av dessa tangentbord? Vad är din favorit?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found