MPOW D6 Smart Fitness Tracker, den bästa billiga aktivitetsspåraren

Jag tycker det är svårt att hitta ett mer originellt namn för titeln på denna recension. De MPOW D6 Det är ett tillfredsställande smart armband som få andra. Inte bara för att det gör vad det lovar till ett nästan löjligt pris - det når inte 10 euro - utan också för att det gör det mycket bra.

MPOW D6 Smart Fitness Tracker i recension, ett sportarmband som håller och håller ...

MPOW D6 Smart Fitness Tracker är ett sportarmband Med vilken vi kan mäta hjärtfrekvensen har den en stegräknarfunktion för att mäta steg och avstånd som har rest, samt ett par ganska intressanta funktioner.

Jag har testat detta armband under den senaste julen, och mer än att "sjunga" specifikationerna för enheten, vad jag ska göra är att förklara de fem nyckelfaktorerna, enligt min mening, för detta smarta armband.

Idag finns det många armband av denna typ till mycket konkurrenskraftiga priser, så inget bättre än att se de punkter där MPOW D6 sticker ut för att få en uppfattning om vad vi har i handen.

Hur länge räcker batteriet?

Det som mest fångade min uppmärksamhet vid MPOW D6 har varit dess batteri. Efter den första veckan med användning skulle jag ladda den för första gången och jag blev ganska förvånad över att se att den knappt hade förbrukat hälften av batteriet.

Några armband av denna typ har passerat genom mina händer, och även om de i allmänhet tenderar att ha en mer än acceptabel autonomi, MPOW är utan tvekan den som har erbjudit mig den längsta användningstiden mellan laddningarna. För praktiska ändamål har den ett 90 mAh batteri.

Kan det sänkas under vatten?

MPOW D6-armbandet har IP67-certifiering. Det betyder att det har dammskydd, korrosionsskydd och vattentätt skydd. I princip betyder det att vi kan gå på en regnig dag utan rädsla för att det skadas. I mitt fall har jag verifierat att vi utan problem kan ta duschen med armbandet. OK!

Parkoppla fitnessspåraren med din telefon

Det som skrämmer mig mest med denna typ av enhet är kommunikation med telefonen. Ett armband utan motsvarande mobilapp för datainsamling och analys är väldigt halt. Det betyder att om varje gång vi försöker länka armbandet med mobilen vi går igenom ett litet helvete, så lider erfarenheten mycket.

Det var vad som hände mig med mitt senaste smarta armband, och till slut slutade jag använda det av tristess. MPOW D6 ansluter däremot utan problem och med en behaglig hastighet. Förvånande. Du har den senaste versionen av Bluetooth 4.2.

Insamling av data och statistik

MPOW Smart Android-applikationen är en ganska enkel app på spanska och mycket lätt att använda. Å ena sidan har vi 3 rullningsbara paneler med fysisk aktivitet som utförs underdag (steg, kilometer och förbrända kalorier), sömnloggen, och en annan panel med uppgifter om vår hjärtfrekvens.

Den har också en statistikmeny för att se utvecklingen av de insamlade uppgifterna och en inställningsmeny för armbandet.

Ladda ner QR-kod Mpow Smart Developer: yoshop1 Pris: Gratis

Ytterligare funktioner

MPOW D6 erbjuder ett par extra funktioner som inte är dåliga alls, till exempel möjligheten att fjärr ringa mobilen vid eventuell förlust. Det gör det också möjligt att aktivera stillasittande påminnelser och har möjlighet att slå på skärmen för att se tiden varje gång vi lyfter händerna.

För närvarande prissätts detta aktivitetsarmband till 9,99 dollar, cirka 8,45 euro att byta, på GearBest.

Yttrande och slutlig bedömning av MPOW D6 Smart Fitness Tracker

Är MPOW D6 värt att köpa? Dess största attraktion är utan tvekan priset, men sanningen är att det kan kosta dubbelt så mycket och ändå vara värt det. Den har en kvalitetsdesign och finish, men bäst av allt fungerar den utan att glida i någon sektion, och till slut är det vad som räknas. En stjärna på platsen för lågprisaktivitetsarmband.

GearBest | Köp MPOW D6

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found