Nya fakta om Dragon Ball-filmen 20 och fortsättningen av DB Super

Den officiella webbplatsen för nästa Dragon Ball-film som öppnas i biografer i december i Japan har just uppdaterats med saftig ny information. På detta sätt avslöjas flera intressanta data som personalen som kommer att delta i filmen, en nyckelbild av Son Goku, hans släppdatum i Japan, och slutligen ett meddelande laddat med hype från Akira Toriyama själv.

Teamet som kommer att leda den tjugonde filmen i Dragon Ball-universum består av följande japanska proffs:

  • Originalförfattare, manus och karaktärsdesign: Akira toriyama
  • Direktör: Tatsuya nagamine
  • Animationshandledare: Naohiro shintani
  • Konstdirektör: Kazuo ogura

Tatsuya Nagamine har varit en av flera regissörer som den universella överlevnadsbågen har räknat med, medan Kazuo är en konstnär som redan har deltagit i utarbetandet av medel för filmen Dragonballz slaget vid gudarna.

En av de viktigaste medlemmarna i den här filmen är Naohiro Shintani, en av Toei Animations yngsta och mest begåvade animatörer. Shintani började arbeta med flera avsnitt av One Piece och gick senare direkt för att arbeta med animerade filmer. Du kan se en glimt av Shintanis arbete i följande YouTube-video:

Naohiro Sintani är en väsentlig förändring från Tadayoshi Yamamuro, animationsövervakaren och ansvarig för den visuella aspekten av Son Goku och resten av karaktärerna i serien för närvarande. Vi gick från en styvare ritstil med mer markerade funktioner till en lättare och mer dynamisk konst.

För att få en idé, inget bättre än att titta på bilden som just har släppts och där vi ser det visuella konceptet som kommer att följa med Goku i denna 20: e Dragon Ball-film.

På filmens webbplats hittade vi också ett kort meddelande från Akira Toriyama:

”Den här gången kommer Dragon Ball Super-filmen att vara nästa berättelse i serien som för närvarande sänds på tv. Det kommer att vara ett avsnitt efter att vi har hållit andan med höjdpunkten i Power of Tournament med universums existens hängande vid en tråd. Detta nya innehåll hjälper till att bättre förstå Freeza och Saiyans, något som jag inte hade representerat ordentligt förrän nu. Och vi kommer att se en mäktig fiende reserverad för detta tillfälle, som kommer att göra detta till en riktigt rolig historia.

Som med The Battle of the Gods från 2013 och den sista uppståndelsen av "F" har jag skrivit berättelsen själv, och jag har också haft förmånen att rita många illustrationer för designen.

Faktum är att även om jag är lika upptagen som någonsin, eftersom jag inte gör serien längre, har jag mycket ledig tid att tänka på den animerade versionen, något som jag helt kopplade från tidigare.

Håll ögonen öppna !!

Nu kommer den animerade versionen att sluta för nu, men den populära Dragon Ball Super-serieteckningen av Toyotaro kommer att fortsätta som tidigare. Jag tror att det kommer att finnas olika historiautvecklingar förutom TV-showen och filmen, så håll ögonen öppna för detta också. Jag ska!

-Akira Toriyama »

Vi avslutar med släppdatumet för filmen, som har meddelats för 14 december 2018 i Japan.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found