De 15 bästa webbplatserna för att se filmer online gratis lagligt

Olagliga nedladdningar upprättas i vår dag till dag. Du behöver bara jämföra antalet personer som HBO har anställt hemma, med alla människor som har sett den senaste säsongen av Game of Thrones live och direkt. Siffrorna kommer inte ut, och det förklaras bara för att många laddar ner sina favoritserier och filmer på Internet.

Men Internet handlar inte bara om piratkopiering och torrenting. Finns också onlineplattformar där vi kan titta på serier och filmer helt lagligt. Till exempel alla appar på mobil-TV på begäran, IPTV-tjänster för att titta på DTT live på Internet eller webbplatser som sänder TV, serier och strömmande filmer helt gratis.

De 15 bästa lagliga webbplatserna för att titta på filmer online gratis

För närvarande finns det flera webbsidor som låter oss titta på filmer lagligt och utan kostnad. En del av dessa tjänster har dock den regionala blockeringen aktiverad, vilket innebär att de normalt bara kan ses om vi har en IP från USA.

Något som vi snabbt kan lösa genom att installera ett VPN på vår dator. Tips: om vi inte vill spendera pengar på en VPN, ta en titt på DEN HÄR POSTEN. Här förklarar vi hur man får 50 GB per månad gratis VPN för livet på Windscribe-plattformen. Det är värt det och det är väldigt enkelt!

Mikrokanaler

Microchannels är ett initiativ utvecklat av AMC Networks där vi kan hitta många serier och filmer online gratis. Innehållet är tillgängligt på ett helt lagligt sätt och kan visas både från en webbläsare och från din app till Android och ios. Tjänsten har ett intressant urval av program, serier och långfilmer som uppdateras varje månad och tillhör företagets premium-TV-kanaler, t.ex. AMC, SundanceTV, Hollywood Channel, XTRM, DARK eller Odyssey, bland andra.

Webbplatsen är enkel att använda och navigera, fungerar bra och möjliggör högupplöst uppspelning. Tanken bakom Microchannels är att den fungerar som en inträdesplattform så att obeslutna användare eller de som inte känner till AMC Networks-kanalerna har möjlighet att upptäcka deras innehåll gratis.

Alla videor är på spanska, och sanningen är att det är ett ganska intressant alternativ till den typiska kostnadsfria testperioden eller veckan som erbjuds av de flesta streamingplattformar. Istället för att ge dig tillgång till alla AMC-kanaler under en begränsad tid, vad de har är att låta dig se cirka trettio av deras serier, filmer och program som sänds vid den tiden. Men det ja - och det finns nåd - att förnya allt innehåll varje månad så att du alltid har något nytt att se.

Ange mikrokanaler

PLEX

Om du inte har använt PLEX på länge och bara kommer ihåg det som en mediaspelare för dina lokala filer, kanske du bör titta igen på det. Idag har PLEX blivit en plattform som också erbjuder streaminginnehåll gratis, både filmer och serier och mer än 80 live-TV-kanaler.

Det är inte nödvändigt någon typ av registrering eller installation, vi måste bara ange webbversionen av PLEX från en webbläsare och börja njuta av hela katalogen. En av de stora fördelarna med PLEX är att till skillnad från andra sidor som erbjuder gratis filmer här den regionala blockaden är praktiskt taget obefintlig: nästan hela katalogen är tillgänglig oavsett ursprungsland.

Ange PLEX

VIX

En av få sidor som lagligen erbjuder gratis onlinefilmer på spanska. I VIX hittar vi actionfilmer, skräck, science fiction, klassisk film, välkända filmer som Ace Ventura eller The Last of the Mohicans. Allt detta åtföljs av en mycket handfull serier, mer än intressanta dokumentärer och ett omfattande urval av tvåloperor.

Vi står inför en tjänst som upprätthålls genom de annonser som visas för oss när vi vill se något innehåll, även om det är mycket kort reklam och det inte är irriterande. En annan poäng är att det inte kräver registrering av något slag och det har också en app för enheter Android och ios för dem som kommer från mobilen.

Gå in på VIX-webbplatsen

Påfågel

Om det vi letar efter är kvalitetsinnehåll, aktuellt såväl som moderna klassiker från TV och film, är detta en plattform som vi inte kan ignorera. Peacock är NBCUniversals streamingtjänst, och den goda nyheten är att den förutom att ha en betald prenumeration också erbjuder gratis åtkomstplaner stöds av reklam.

I Peacock hittar vi gratis filmer med stort djup, autentiska storfilmer som The Matrix, Jurassic Park eller sagan Jason Bourne. Om vi ​​gillar serier kan vi också njuta av titlar som Parks and Recreations, Battlestar Galactica eller det legendariska komedi- och intervjuprogrammet Saturday Night Live.

Ange Peacock TV

Tubi

Tubi är en annan gratis sida med ett brett utbud av kvalitetsfilmer online att titta på i streaming och utan registrering. Det har många intressanta kategorier som "Inte på Netflix", "Endast gratis i Tubi", Indie-filmer, kultklassiker eller Kampsport. Om vi ​​inte vet var vi ska börja kan vi alltid gå in och titta direkt på sidan Mest populära filmer.

Han har för närvarande filmer som Apocalypto, Ninja Turtles (2014), Parker med Jason Statham, Knock Knock med Keanu Reeves, Magic Mike XXL och många andra välkända titlar från skådespelare som Nicholas Cage, Antonio Banderas eller The Rock. Ett ganska kraftfullt erbjudande av filmer om vi jämför det med andra liknande tjänster i tävlingen, även om den stora nackdelen är att sidan på grund av sändningsrättigheter är begränsad i Europa. Något som å andra sidan enkelt kan lösas med en VPN-anslutning.

Gå in i Tubi

Lagligt gratis

Webbplatsen Legally Free ansvarar för insamlingen ett brett urval av filmer online som är tillgängliga på nätet gratis. Uppenbarligen är de flesta oberoende filmer, även om det också finns klassisk film och senaste långfilmer som har tilldelats på olika festivaler.

Genrerna är mycket varierade och går igenom skräckfilmer, science fiction, komedi, polis, thriller. Att surfa på nätet är enkelt och trevligt. Ett bra ställe att upptäcka nya och olika saker.

Gå in lagligt gratis

Roku-kanalen

Många känner bara till Roku som en strömmande enhet, men det som inte är så känt är att den också erbjuder gratis filmer från sin webbplats, The Roku Channel. I själva verket är det inte ens nödvändigt att ha en Roku-enhet för att få åtkomst till dess innehåll, bara skapa ett konto (något som alla med en e-postadress kan göra), välj en film och tryck på "Spela" -knappen.

Roku Channel-biblioteket är fullt av häftiga saker, som den animerade filmen How to Train Your Dragon, eller Wrath of the Titans, bland många andra. Skillnaden jämfört med andra liknande plattformar är den de flesta filmer har hög upplösning. Det inkluderar också gratis TV-program och live-TV.

Gå in i Roku-kanalen

FilmOn

Välkänd plattform som har erbjudit innehåll på begäran i flera år gratis och lagligt. Allt vi behöver göra är att köpa några annonser, även om själva erbjudandet är ganska varierat. På FilmOn-webbplatsen hittar vi shorts, dokumentärer, actionfilmer, komedi och mycket mer. Tappa inte ur sikte!

Ange FilmOn

Voodoo

Vudu-webbplatsen erbjuder gratis filmer lagligt och utan behov av registrering, och den upprätthålls tack vare annonser (förresten ganska måttlig). Tjänsten har inga nya utgåvor, men den har fortfarande en katalog laddad med blockbusters och mycket populära filmer från några år sedan.

Här hittar vi filmer som Will Smiths Wild Wild West, Super Agent 86, Risky Business och några Pixar-liknande animerade filmer, bland många andra saker. Allt i HD och med bra ljudkvalitet.

Gå in i Vudu

Youtube

Det är sant att det finns premiärfilmer som laddas upp till YouTube olagligt, men vanligtvis raderas de vanligtvis efter en kort tid. Lyckligtvis, om det vi letar efter är ett alternativ som inte bryter mot upphovsrätten på YouTube, har vi också alternativ.

Å ena sidan hittar vi kanalen med innehåll som skapats av själva plattformen, YouTube Originals. En tjänst som skulle betalas och som äntligen slutat bli gratis. Det har några riktigt coola saker, som Cobra Kai-serien och några nyfikna dokumentärer. Och naturligtvis många klassiska filmer offentligt på spanska.

Crunchyroll

Om vi ​​är anime-fans i alla dess aspekter kan vi inte heller ignorera Crunchyroll. Denna streamingplattform gör att vi kan se en stor del av sin katalog med serier som One Punch Man, Boruto, Hunter x Hunter eller Black Clover utan att behöva betala en euro.

Det räcker att vi registrerar oss med ett gratis konto på deras webbplats för att se innehållet (stöds av annonser). Plattformen har fortfarande några poäng att polera när det gäller användbarhet, men i allmänhet är det ett lagligt alternativ som rekommenderas starkt för älskare av genren.

Gå in i Crunchyroll

Popcornflix

Även om det påminner några av dem - under namnet - på en annan piratsnedladdningssida, är sanningen att Popcornflix är det en helt legitim gratis filmwebbplats. Filmerna är inte precis premiärer, men de flesta är Hollywood-titlar med skådespelare som vi alla har hört talas om (Star Trek, Brad Pitt-filmer).

Gränssnittet är tydligt och det är lätt att navigera och spela vilken film som helst vi vill se när som helst. I allmänhet en av de bästa platserna inom guilden med en intressant katalog.

Gå in i Popcornflix

Sony Crackle

Förmodligen den största gratis plattformen för att titta på gratis och lagliga filmer på internet. Ägs av Sony inte länge, Crackle erbjuder en utmärkt katalog med populära filmer i HD-kvalitet och med bra ljud. Alla med exklusivt innehåll för plattformen, en snabb sökmotor och en återgivning från webbläsaren som verkar mer än anmärkningsvärd.

Även om vi kan registrera och skapa ett konto är sanningen att det inte är nödvändigt att titta på filmer online och gratis. Hitta något du gillar, tryck på Play och det är det. Vad mer kan du önska?

Gå in i Crackle

eFilm

Även känd som "Netflix of libraries", eFilm är en streamingplattform som kommer att ersätta den klassiska filmuthyrningstjänsten som vi hittar i kommunens bibliotek i vår stad.

Dess funktion är mycket enkel. Du behöver bara registrera dig med ditt bibliotekskort, vilket ger dig tillgång till katalogen över tillgängliga filmer. Du väljer den spelfilm som intresserar dig, och om det finns någon ledig enhet kvar så tillåter den dig hyr den i ett par dagar gratis (Tänk på att antalet licenser per film är begränsat, och även om det är en virtuell produkt kan filmen bara "lånas ut" ett visst antal gånger samtidigt).

eFilm är för närvarande endast tillgängligt i Spanien och har en katalog med mer än 20 000 filmer. Du kan få mer information om biblioteken som är bifogade denna onlinetjänst på DEN HÄR POSTEN eller gå direkt till eFilms webbplats från länken du ser nedan.

Ange eFilm

Archive.org via öppen kultur

Open Culture är den öppna webbplatsen för kultur, med ett stort antal onlinefilmer, pedagogiskt innehåll och mer än 350 gratisböcker. I dess filmografiska avsnitt hittar vi cirka 1000 klassiska filmer, alla värdar på Archive.org. Mest i svartvitt och från kända regissörer, även om vi också hittade den udda premiären.

Det kan vara ett bra ställe att återuppleva klassiker som Cyrano de Bergerac, Hell's Angels, Plan 9 från yttre rymden och upptäcka några direkt lustiga bisarra från 1940- och 1950-talet.

Gå in i öppen kultur

Om du känner till andra webbplatser som erbjuder gratis filmer lagligt, kan du gärna dela dem i kommentarområdet. Tack för att du stannade till slutet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found